Prima Pagina RSS

vineri, 8 mai 2009

Din intelepciunea poporului

Stateam eu asa si ma gandeam...de cele mai multe ori, ca sa nu zic intotdeauna, chestiile care iti produc placere sunt foarte usor de realizat, sau daca nu, macar de cumparat. Sa ma exemplific.


  • Cu totii stim cat de eliberator este sa tragi o cacare d'aia de numa-numa ce-a fost tinuta in prealabil vo' 2-3 ore peste termen. Toata ingineria e sa bagati tare in voi toate cacaturile, recomand mec sau kfc, iar la sfarsit juma' de kil de iaurt si vo 2 beri. In cel mai scurt timp o sa se simta simptomele amestecului nebun din maruntaie. Secretul este sa nu mergeti sa-l cacati imediat ce va taie. Nu. Asta este pentru neinitiati. Cel mai bine si cel mai de recomandat este sa o luati agale catre un punct total opus fata de cel mai apropiat veceu. Cand simtiti ca efectiv nu se mai poate, luati-o tot agale, inapoi. Daca reusiti sa evitati ispita de a-i da drumu' in boschetii de pe aratura si o tineti pana la punctul de start rasplata va fi regeasca.
  • Alcoolu'. Cel mai bun daca vrei sa te simti bine rapid si ieftin. Aia mai boi si mai de la tara o rup pe Scandic la pet si-n 2-3 minute sunt muti de beti reusind sa sara exact peste partea cea mai misto a betiei. Adica cand esti intre beat si beat pula. E. Io cand ma duc la tara dau lectii, si datorita marinimiei mele iesite din comun indienii de-acolo au invatat sa bea. Cand stai la terasa, sau la baeram, sau la vila lu' tovarasu' tau cel mai bun nu sari ca spartu' din prima la uischi sau la vodca decat daca ai antrenament. Baga 5-10 beri in functie de cat te tine. Cam pana cand simti ca echilibru' nu mai e ce-a fost. In general asta e punctu' cand se considera ca esti beat. Bun. Urmatoarea miscare este sa bagi 100 de ceva tarie, da' asa la chill smechereste in timp ce urla-n timpane albumu' ala nou' al lu' Guta. Termini paharu', si o iei incet la shot. Dupa vo 3 shoturi ar trebui sa ajungi unde ti-ai propus. La mine cel putin functioneaza uneori. Adica atunci cand nu ma imbat ca porcu' din prima lol.
  • Acuma ar mai ramane drogurile putin si mai mult puternice, da' nah acuma fiecare dupa cum il taie capu', io unu sunt impotriva chestiilor d'astea chimicale lololo. Drugs are bad mmkay ?


Concluzionand, cam astea sunt doar ramurile de baza, din ele desprinzandu-se multe altele foarte-foarte variate, de la uro pana la indesatu' in cur cu prosopu' imbibat in vodca sau sa nu uitam de injectatu' prafului de creta. Ca doar te-au prostit baietii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiti cumintei cand postati. Nu deranjeaza putine injurii sau blasfemii. Sau mai stiu io ce. Da' cu bun simt, vorba aia.