Prima Pagina RSS

marți, 19 mai 2009

Mascatii au prezervative de la Ministerul de Interne

Citeam mai devreme in Libertatea
despre cum mascatii de la Acvila au platit sume exorbitante pe echipamente.

  • Combinezon de 168lei - s-au platit 1094lei
  • Manusi de 41lei - s-au platit 280lei
  • Bocanci de 390lei - s-au platit 824lei
  • Un banal pc de 1000-1500lei - s-au platit 43960lei
Lista poate continua, se pare ca s-au achizitionat tot felul de bunuri, inafara de echipament, cum ar fi : prezervative, parfumuri, chiar si tatuaje. Io nu vad de ce trebuie ca mascatu' sa miroasa bine, sa se tatueze sau sa nu ia boli pe banii statului, dar in fine...probabil ca nu mai aveau ce sa umfle la pret asa ca au trebuit sa-si puna inventivitatea la lucru.
Partea deplorabila este ca sunt probabil sute si sute de astfel de cazuri, insa doar din cand in cand mai scoate unul capul la lumina ca sa ia ochii oamenilor de rand. Ca uite dom'le, ii mai si prinde din cand in cand. Yeah, right. Daca stau sa ma gandesc, toata povestioara aceasta de aici imi aduce aminte de cazul acesta de acu' cateva luni cand au latrat ziarele si televiziunile cateva zile, a cazut Chestorul Politiei din Bucuresti si cam atat. Pe cat punem pariu ca la fel se va intampla si in cazul acesta ?
Tare curios sunt care smecher de prin Interne a facut matu' gros de pe urma acestei mici inginerii, si cam de cat timp dureaza toata tarasenia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiti cumintei cand postati. Nu deranjeaza putine injurii sau blasfemii. Sau mai stiu io ce. Da' cu bun simt, vorba aia.