Prima Pagina RSS

miercuri, 20 mai 2009

Lemurii - veriga lipsa ? lol

Cand am citit stirea despre descoperirea din Germania a ceea ce se vehiculeaza ca ar fi acea faimoasa 'veriga lipsa' nu am putut sa nu ma amuz asa un pic in sinea mea. Cica fosila respectiva are in jurul a 47 milioane de ani si este un fel de maimuta-lemur. Adica ceva gen Manbearpig numa' ca e doar half monkey si half lemur. Ori half lemur si half monkey. Anyway. Dupa parerea mea, inca un pumn in gura dat religiilor de orice fel de catre Darwin & co.

In linkul de mai sus este prezentata povestea Idei (asa a fost denumita fosila). Nu am vrut sa dau link catre vreaun 'ziar' din Romania pentru ca sunt convins ca toti suntem satui de piticu' porno si restul gunoaielor. Si-n plus, stim cu totii ca asa-zisele informatii din ziarele de 'monden' sunt toate cusute cu atat alba, in general ineptiile debitate de vreun 'jurnalist' care tre' sa-si faca norma.

Interesant este totusi ca o buna perioada de timp posesorul din vremea respectiva al specimenului nu stia ce este, pastrandu-l pe post de element decorativ, ceva in genul unui tablou.
Acuma stau si ma gandesc cat de misto ar fi sa-l am pe King Julien la mine pe perete. In fond, tota viata mi-am dorit un lemur.


1 comentarii:

Dan Moldovan spunea...

Ma gandeam eu ca nu are cum sa fie de prin alta zona apelativul "la blana". Cica lemur seamna cu tudorica asa

Trimiteți un comentariu

Fiti cumintei cand postati. Nu deranjeaza putine injurii sau blasfemii. Sau mai stiu io ce. Da' cu bun simt, vorba aia.