Prima Pagina RSS

marți, 26 mai 2009

Fostul ministru Paul Pacuraru este prins labindu-se la webcam

'Jurnalistii' de la Libertatea puncteaza din nou cu o stire de domeniul senzationalului. Se pare ca fostul ministru al muncii si familiei a fost prins de niste hacari de renume mondial cum ii dadea in cap la webcam. Evident ca juma' de tara este indignata, cealalta jumatate neavand acces la 0TV, Libertatea, Cancan, Click si restul nulitatilor din mass-media romaneasca.

Bun. Starea de oripilare din ziare este dusa la extrem. Ipocrizia la fel. Toti barbatii se labesc. Indiferent daca au sau nu femei. Pentru ca e mai rapid, mai la indemana iar uneori pur si simplu ai chef. Concluzia care o trag eu este ca totul este permis, moral si ok atata timp cat nu esti prins. Daca stau sa ma gandesc mai bine, mentalitatea pe care se merge in Romania din '89 incoace.

Amuzanta este insa incercarea prin care politicianul incearca sa se scoata. Ca vezi-doamne, eram in maieu si chiloti si vorbeam pe mess cu niste copii din Germania pe care vroiam sa-i ajut. Nu vad de ce era necesara pornirea webcamului, da' pula mea, ce stiu io ? Drept urmare tipii cu care vorbea l-au filmat si au trucat partea cu onania de la sfarsit. Um, cam greu, da' nice try macar.

Stau si ma gandesc. Probabil ca omu' agatase si el vreo pitipoanca cu care a pus-o de-un sex virtual. Ca doar e om. Si barbat pe deasupra. De fapt se subintelege, ca doar am zis ca e om. Asa. A aratat aia o tata, o buca, putina pizda si omu' normal ca s-a incins. Nemaisuportand presiunea, a inceput lucrul manual. Ok, nimic nou sub soare pana acuma. Insa ce ma frapeaza pe mine este faptul ca trebuie sa fii retardat cu acte sa o arzi in halu' asta avand in vedere ca esti ditai persoana publica. Du-te in pm la baie daca n-o mai poti tine. Stii foarte bine ca toti jepcarii sunt pusi pe capatuiala, doar esti unul dintre ei. N-ai invatat nimic in tot timpul acela cat ai fost ministru ?!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiti cumintei cand postati. Nu deranjeaza putine injurii sau blasfemii. Sau mai stiu io ce. Da' cu bun simt, vorba aia.